Enschede is uitgeroepen tot de bijenstad van Overijssel.

Samen met ons lid Anton Swaters en RTV Oost hebben een leuke informatie film geproduceerd

op de onderstaande link kunt u de film bekijken.

Klik hier om de film te bekijken

Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport!

Bekijk hoe je ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport

Kom in actie en stem op ons!

Nederlandse Bijenhouders Vereniging Enschede doet mee aan de Rabobank ClubSupport Campagne.

Rabobank Enschede-Haaksbergen draagt het verenigingsleven een warm hart toe en verdeelt dit jaar een bedrag onder verenigingen en stichtingen in Enschede, Haaksbergen e.o. Klanten van de bank mogen meebeslissen welke verenigingen en stichtingen een bijdrage ontvangen van een gedeelte van de winst. Zo vloeit een deel van de winst terug naar het lokale verenigingsleven. Jouw stem is dus geld waard!

Stemmen?

Donateur Plus:

Iemand die lid is van de NBV ,en lid van een andere plaats/afdeling.

• Bezoeken van de nieuwjaarsreceptie met aanhang.
  • Bezoeken van de brunch met aanhang.
  • Bezoeken van bieproatavonden.
  • Bezoeken van de winterzit.
  • Verder geen faciliteiten.

Kosten € 20,00 per jaar , opgave via mail: http://bijenverenigingenschede.nl/index.php/contact

Donateur

Iemand die de bijenvereniging afdeling ENSCHEDE doneert maar geen lid is van de NBV.

• Bezoeken van de nieuwjaarsreceptie met aanhang.
  • Bezoeken van de brunch met aanhang.
  • Verder geen faciliteiten.

Kosten € 15,00 per jaar , opgave via mail: http://bijenverenigingenschede.nl/index.php/contact

Lid of gezinslid:

Volwaardig en betalend lid van de NBV en afdeling Enschede.

• Mag gebruik maken/lenen van de door de vereniging ter beschikking gestelde materialen.
  • Bezoeken van bieproatavonden.
  • Bezoeken van de nieuwjaarsreceptie met aanhang.
  • Bezoeken van de winterzit - Bezoeken van de brunch met aanhang.
  • Meedoen met zondagmiddagrooster en voorlichting geven.
  • Bijwonen jaarvergadering.
  • Ontvangt het maandblad NBV.
  • Verzekerd via NBV.
  • Bijwonen diploma-uitreiking en andere georganiseerde activiteiten zoals honingkeuring.

Kosten:

• Lidmaatschap NBV
  • Bijdrage Regio Oost
  • Lidmaatschap Afdeling Enschede
  • Administratiekosten

Totaal € 81,00, dit bedrag wordt geïnd via NBV.

Welkom op de website van de
Nederlandse Bijenhouders Vereniging Afdeling Enschede (NBVE)

Je kunt hier onder andere informatie vinden over de vereniging, activiteiten, cursussen, de imkers van Enschede en natuurlijk allerlei informatie over bijen, het houden van bijen en bijenproducten. Enkele van deze bijenproducten zijn overigens ook te koop in het Koetshuis.

Verder is deze site ook een informatiepunt voor leden van de vereniging om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de vereniging. Kijk voor nog meer informatie ook op de website van de Nederlandse Bijenhoudersvereniging.

Heb je vragen over bijvoorbeeld bijen, bijenhouden, de vereniging of heb je misschien opmerkingen of aanvullingen met betrekking tot deze website?

Neem dan gerust Contact met ons op.

Afbeeldingsresultaat voor ledeboerpark enschede

Klik hier voor de info film van Anton Swaters