https://www.rabo-clubsupport.nl/enschede-haaksbergen/deelnemers/details/84778-vereniging-tot-bevordering-van-de-bijentee  

 

Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport!

Bekijk hoe je ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport

Kom in actie en stem op ons!

Nederlandse Bijenhouders Vereniging Enschede doet mee aan de Rabobank ClubSupport Campagne.

Rabobank Enschede-Haaksbergen draagt het verenigingsleven een warm hart toe en verdeelt dit jaar een bedrag onder verenigingen en stichtingen in Enschede, Haaksbergen e.o. Klanten van de bank mogen meebeslissen welke verenigingen en stichtingen een bijdrage ontvangen van een gedeelte van de winst. Zo vloeit een deel van de winst terug naar het lokale verenigingsleven. Jouw stem is dus geld waard!

Stemmen?


Van 5 oktober tot en met 25 oktober kunnen klanten hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/eh. Alle klanten vanaf 12 jaar ontvangen een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club.

Oproep aan iedereen

Ben jij klant van Rabobank Enschede-Haaksbergen en ouder dan 12 jaar? Breng dan je stem uit op onze club. Vergeet niet aan je familie en vrienden te vragen om hun stem uit te brengen op onze club. Elke stem is geld waard! Meer informatie over de Rabobank ClubSupport Campagne van de Rabobank vind je HIER.